Стало відомо про те, що війна бойові дії в Україні могли наблизитися раптово до поворотного моменту. Що про це говорять експерти.

Новий матеріал на цю тему вийшов на порталі CNN, де детально описали те, що відбувається на фронті.

Автори повідомляють, що військові Збройних сил України стрімко продовжують спалювати боєприпаси радянського зразка, а керівництво країни продовжує просити західних партнерів надіслати більше важкого озброєння, яке допомогло б подолати російських окупантів.

Загарбники ж зараз продовжують стрімко накопичувати артилерійську перевагу відразу на двох ділянках ключових міст Донбасу - Сєвєродонецьк і Лисичанськ.

Донбас, facebook.com/pressjfo.news
Донбас, facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Для ФОП вступили у дію нові правила Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

На даний момент, як сповіщає розвідка Сполучених Штатів Америки, війна наблизилася до точки, яка визначить подальший результат конфлікту, а експерти вже розглянули кілька версій того, як буде розвиватися війна.

"Росія могла б продовжувати домагатися поступових успіхів у двох ключових східних регіонах" - описується перший варіант. Лінія фронту може найближчим часом зайти в глухий кут, що затягне війну ще на роки. Це призведе до величезної кризи, яка виснажить світову економіку.

У менш ймовірному варіанті Росія захоче швидко вийти з війни, оголосить про перемогу, після чого заморозять конфлікт. Про це ж бажають і багато західних країн, як відзначають журналісти в статті.

Воїн ЗСУ. Фото: Youtube
Воїн ЗСУ. Фото: Youtube

"Західні чиновники в цілому вважають, що Росія знаходиться в більш вигідному становищі на сході. Тим не менш, "Російський прогрес не є вирішеним", — сказав один з високопоставлених чиновників адміністрації Байдена.

Ще однією великою проблемою є той факт, що аналітики США не розуміють, що відбувається на фронті насправді. Їм важко передбачити, як українські Збройні сили поведуть себе у вирішальний момент, тому що в міру зростання втрат в бій відправляються наспіх навчені цивільні добровольці.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Ніяких ознак того, що Росія має намір закінчити незабаром війну - немає.

"Путін як і раніше вірить, що в кінцевому підсумку він доб'ється успіху і буде або фізично контролювати, або придбає якусь форму політичного контролю над Україною".

ЗСУ, фото: скріншот з відео
ЗСУ, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що російські пропагандисти нарешті визнали український народ: більше не хочуть вирішувати військовим шляхом

Раніше повідомлялося, що європейці висловилися, як і коли повинна закінчитися війна в Україні: соцопитування, який "опустив" Росію ще глибше

Також, Михайло Подоляк в черговий раз дорікнув заходу у порожніх обіцянках