Чергова статистика від західних партнерів. Місцеві жителі висловилися про те, як повинна закінчитися війна в Україні, а також коли.

Про це повідомляє британський портал The Guardian, посилаючись на соціологічне дослідження Європейської Ради з міжнародних відносин.

Проводили соцопитування відразу в 9 країнах, які є частиною Європейського Союзу, а саме: Фінляндії, Франції, Німеччини, Італії, Польщі, Португалії, Румунії, Іспанії та Швеції, і Великобританія, яка не так давно вийшла з об'єднання.

Результати опитування, фото: вільне джерело
Результати опитування, фото: вільне джерело

"Опитування ECFR показало чіткий поділ між тими європейцями, які хочуть миру якомога швидше (35% в середньому по 10 країнах), і тими, хто хоче справедливості, яка визначається як відновлення територіальної цілісності України і притягнення Росії до відповідальності (22%)", - пише The Guardian.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Не змогли визначитися між позиціями, і підтримують відразу два варіанти розвитку подій близько 20%.

Найбільше людей виступає за якнайшвидше припинення вогню в Італії - 52%, а за справедливість хочуть боротися поляки, так як вони розуміють, що на Україні окупанти не зупиняться. 41% жителів Польщі хочуть домогтися програшу Росії на полі бою.

Соцопитування, фото: скріншот з відео
Соцопитування, фото: скріншот з відео

73% опитаних людей з 10 країн назвали Росією винуватицею того, що відбувається, а близько 58% заявили про необхідність зменшити залежність від російських енергоресурсів.

Це опитування в черговий раз доводить, хто тут є агресором, і підтверджує підтримку.

Перехожі. Фото: скрін youtube
Перехожі. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що одержимість Путіна немовлятами і демографічна криза, ситуація погіршилася після вторгнення в Україну — військовий аналітик

Раніше повідомлялося, що розпад Росії і шлях Мілошевича і Каддафі для Путіна — терорист Гіркін про незавидну долю для рф

Також, глава Єврейської конфедерації подякував Зеленському за боротьбу з Росією, і порівняв його з Черчиллем