Стало відомо про те, що російські спецслужби почали купувати супутникові знімки України у різних приватних компаній. Самі вже не справляються.

Роблять вони це за допомогою різних підставних компаній, а також іноземних комерційних структур в Європі і Сполучених Штатах Америки. За попередньою, не офіційно підтвердженою інформацією, російські спецслужби вже отримали детальні знімки міста Київ, а зокрема центру міста, правобережних районів, урядового кварталу, району Оболонь, а так же Броварів і чогось Лютежа.

Супутникові знімки, фото: вільне джерело
Супутникові знімки, фото: вільне джерело

У їх розташуванні також є кадри Львівської, Волинської, Житомирської областей, а також величезної кількості аеродромів у різних містах України. Придбали вони знімки району Очакова - району Затока-Білгород - Дністровський - Паланка-Фараонівка. Найбільше їх цікавила зона бойових дій, а саме локація Горлівка - Лисичанськ, а також Лиман - Слов'янськ.

З цього всього можна зробити як мінімум два виходи. Один вийшов позитивним, і говорить про те, що у росіян недостатньо власних ресурсів космічної розвідки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Знімок з супутника
Знімок з супутника

Також є і негативний результат всього цього, який злегка лякає. Росіяни вільно скуповують супутникові знімки у приватних компаній. Про це 100% знають спецслужби наших міжнародних партнерів. Проте, чомусь, вони продовжують знімки купувати.

Супутник
Супутник

Для чого їм це насправді-нікому невідомо. Можливо, вони знову готують серію провокацій.

Нагадаємо, що чи скасується воєнний стан в Україні на День Незалежності: нумеролог Владислав Грицай зробив попередження для всіх

Раніше повідомлялося, що Україна може стати надпотужною країною після закінчення війни, але потрібно скористатися прикладом Ізраїлю

Також, колективна травма війни: що це, і як вона вплине на свідомість українців