Стало відомо про те, що в Донецькій області російські окупанти намагалися здати на металобрухт комплектуючі до комплексів ППО. Справи зовсім погані.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Для того, щоб не потрапити на передові позиції, командири одного полку окупаційних військ вирішили зробити свою техніку небоєздатною. Вони зняли з бойових машин "Тор-М2У" блоки управління. Після цього загарбники вирушили в пункт прийому дорогоцінних металів, вирішили це все продати.

Росіян, як це зазвичай і буває, підвела їх жадібність. У цьому пунтку вони назвали занадто високу суму, і почали конфліктувати зі співробітницею, яка після цього відразу ж розповіла про "бізнесменів" в спеціальні органи.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

ППО, фото: скріншот з відео
ППО, фото: скріншот з відео

"Тепер командування полку пояснює втрату електронних блоків начебто бойовими діями, а окупанти - "бізнесмени" продовжили службу в піхотних підрозділах на передовій. Військова розвідка України оприлюднить список командного складу 933 зенітно-ракетного полку 150 мотострілецької дивізії 8 загальновійськової армії Південного військового округу, яка діє на Донецькому напрямку і нагадує, що всі військові злочинці будуть викриті і за злочини проти мирного населення України притягнуті до відповідальності"- йдеться в повідомленні під постом.

В черговий раз росіяни пробили дно своїми діями, і довели свою боягузливість.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що залишилося чекати не довго? Стало відомо, хто хоче залізти в крісло Путіна

Раніше повідомлялося, що російські окупанти поскаржилися на українських снайперів, які залишили загарбників без причинного місця

Також, колективна травма війни: що це, і як вона вплине на свідомість українців