Росіяни в черговий раз показали, що вони з себе представляють. Обговорювали по телефону з чоловіком-окупантом, як потрібно катувати українських дітей.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупантів, яку опублікувала Служба безпеки України. Вони регулярно діляться новими курйозами росіян, і розкривають їхні плани стосовно наступу на українські території. Останнім часом вони лише скаржаться на величезні втрати.

Цього разу з'явилися докази того, що є і серед "мирного населення" ті, хто виступають за війну в Україні. Навіть незважаючи на те, що їм від цього буде тільки гірше, і економіка піде на дно.

Під Харковом російський окупант подзвонив своїй дружині, яка живе в прикордонному Україною місті, куди насильно евакуюють українських громадян.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Жінку вкрай обурив той факт, що українські діти не захотіли малювати символіку до святкування "Дня Перемоги", і саме тому вона бажає їх покарати тортурами.

Техніка окупантів, фото: Facebook
Техніка окупантів, фото: Facebook

"Я б їм наркотики вколола, якби працювала, дивилася б їм в очі і сказала б: "Здихайте, мучтеся". Я б їм пі*ькі різала, зірки на спинах вирізала, і взагалі по юшку б кожен день відрізала, по пальцю, щоб їм боляче так було", - говорить росіянка.

Окупанта шокували слова дружини, і він не знав, що відповісти. Зате, українцям завжди є, що на це відповісти, і за такі слова їх обов'язково наздожене карма.

Російські окупанти, фото: YouTube
Російські окупанти, фото: YouTube

"Очевидно одне: "руZZкий мир" – це і є сучасний нацизм, якими б гаслами і цілями він не прикривався. Тому ми повинні захистити від нього свою Батьківщину" - йдеться в повідомленні СБУ.

Нагадаємо, що російські окупанти самі збирають проти себе докази і розвіюють міфи про "бідних солдатиків"

Раніше повідомлялося, що без умов для життя і в антисанітарії-бійці "Азова" закликають світову спільноту подбати про поранених, ціною здоров'я захищали Україну

Також, Дмитро Кулеба звернувся до Європи з проханням визначитися, тягнути не можна