Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив про відставку всього уряду "ДНР"

Відповідну публікацію він зробив у своєму Telegram-каналі Pravda Gerashchenko під назвою:

"Весь уряд "ДНР" відправили у відставку".

Антон Геращенко. Фото: Telegram
Антон Геращенко. Фото: Telegram

Антон Геращенко повідомив, що у відправленому у відставку голові уряду "ДНР" Олександру Ананченко головний "ополченець" Пушилін запропонував очолити держкорпорацію "Донецькі технології".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Отставленному предводителю правительства "ДНР" Александру Ананченко главный «ополченец» пушилин предложил взамен не много не мало — возглавить госкорпорацию "Донецкие технологии", - написав Геращенко.

При цьому він зауважив, що згідно із законодавством так званої республіки звільнення з посади голови уряду означає відставку і самого уряду.

Подробиць Геращенко не повідомляє, та й не говорить про дату, коли це відбулося. Проте, у своїй інформації він посилається та публікацію у Telegram Пушиліна, в якій мова йде про відставку Ананченко, хто його замінить на цій посаді у публікації не уточнюється.

Публікація. Фото: скрин Telegram Pravda Gerashchenko

Нагадаємо, росіяни вигадали новий спосіб відкосити від війни в Україні: на першій зустрічній.

До слова, українець 10 років прожив у сонячній Італії, але повернувся захищати свою батьківщину: застав повномасштабну війну з банкою тушонки.

Раніше ми писали, що СБУ викрила агента рф, який створив інтернет-ЗМІ для промивки мізків українцям: зрадник виявився місцевим.