Стало відомо про те, що російські окупанти почали укладатися фіктивні шлюби для того, щоб не їхати на війну в Україну. Бойовий дух опустився нижче плінтуса.

Про це говорять нове перехоплення розмови окупанта, яке опублікували на офіційній сторінці Служби безпеки України в соціальній мережі Facebook. Регулярно там публікуються нові докази злочинів, які скоюють росіяни.

На цей раз, вони почали відпрошуватися у командирів для того, щоб встигнути на своє весілля. Звичайно ж, це всього лише відмовка, і шлюб насправді фіктивний. Вони просто розуміють, що іншого способу повернутися додому живим немає.

"Я вже, бл*дь, подрузі там одній говорив: "Піди, заяву подай в ЗАГС". Я про це скажу тут. Бл*дь, нам сказали: "Ні*уя, не варіант". Такі ось справи..." - розповідає окупант своєму знайомому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Через те, що за останні тижні з'явилася величезна кількість відмовників, керівництво прийняло рішення посилити нагляд за залишилися бійцями. Тому зараз в Росію можна повернутися в трьох випадках: смерть, поранення або смерть родича.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"Варіант з фіктивним шлюбом, яким би оригінальним він не був, для цього воїна не склався. Але перші 2 варіанти – цілком можуть статися. І тоді він навіть зможе з комфортом доїхати додому - в пакеті і в холодильнику" - вирішили підняти злегка бойовий дух російських окупантів в СБУ.

Нагадаємо, що окупанти отримують наказ стріляти в мирних українців "без розмов" - СБУ зібрала нові докази злочинів рф

Раніше повідомлялося, що для перемоги над окупантом потрібна не тільки зброя, секретар РНБО Данилов відкрив очі на потреби України

Також, росіяни знову шантажують і погрожують українцям - нові старі наративи від лаврова