Українець кинув тихе і спокійне життя в Італії заради захисту своєї Батьківщини. Зробить все можливе для того, щоб російські окупанти більше ніколи не зважилися на агресію.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від Міністерства оборони України.

Служить "Відьмак", як його прозвали побратими, в 93-й ОМБр "Холодний яр", і до 2014 року жив і працював в Італії багато років. Як тільки почалася війна прийняв для себе рішення, що не може більше терпіти, і залишатися осторонь від страшних подій.

Кинув роботу, зібрав речі, і з того часу воює, вже практично вісім років.

Військовий, фото: скріншот з відео
Військовий, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"Я до останнього моменту не вірив, що щось буде. І навіть, коли ми вже отримали бойовий наказ від старшого командира висунутися і зайняти рубежі біля кордону з Росією. Ми тоді вночі висунулися колоною на броні, летіли на максимальній швидкості " - каже чоловік.

Коли побачив перші гради з боку окупантів, почало приходити усвідомлення того, що все почалося, проте до кiнця не розумів. Даремно часу не втрачаючи, чоловік дістав банку тушонки, і прямо в машині на максимальній швидкості почав снідати, адже, потрібно було багато сил для боротьби з окупантами.

Військовий, фото: скріншот з відео
Військовий, фото: скріншот з відео

З початком війни також захисник побачив, як практично кожна людина намагається зробити щось для нашої перемоги. Такого єднання у нашого народу не було вже дуже давно, і спільними силами ми обов'язково виженемо ворогів з України.

Військовий, фото: скріншот з відео
Військовий, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що кадирівці виставили оператора "на забій", поки самі ховалися за машиною: доводиться воювати з порожнечею

Раніше повідомлялося, що в квазіреспубліці "днр" почали прозрівати звідки прилітають бомби

Також, українкам розповіли, за яких умов може початися обов'язкова мобілізація жінок.