Ексватажок бойовиків "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін знову підняв бойовий дух українців новими заявами. Вважає, що війна росіян в Україні давно провалилася, і назвав головні причини.

Про це він розповів під час одного зі своїх звернень, де все частіше почав говорити про війну, і коментувати стан справ у Росії. Багато хто почав жартувати, що він відмінна заміна Арестовичу, хоч і пропагандист.

У Кремлі вирішили до "Мінських угод" накидати ще й "Стамбульські", щоб в черговий раз заморозити війну, і готуватися до нового наступу. Україна до цього не готова, і окупанти не очікували такої відсічі. По всій видимості, вони все ще живуть в реаліях 2014 року, коли в України практично не було армії.

Ігор Гіркін (Стрєлков)
Ігор Гіркін (Стрєлков)

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Віддайте нам Донбас, забирайте все інше і зробимо вигляд, що це було непорозуміння. Але противник-то збирався воювати вісім років. Вони для цього будували армію. І побудували! Боєздатну армію! Результат? Над нами просто сміються в Україні! Сміються і знущаються!"- обурюється він.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот

Також, на думку чоловіка в Росії все зроблено "аби було", і ніяк удосконалювати відомства вони не збираються. Саме тому несуть такі величезні втрати, і показали, що просто не вміють воювати.

"У Росії розвідка - в мотлох, дипломатія — в нуль, військові теж, виходить..." - продовжує розповідь чоловік.

Нагадаємо, що раніше терорист припускав, що Україні є всі можливості для того, щоб повернути Крим назад під контроль. Крім того, контрнаступи можуть початися і на Кубані, і в Ростові.

Стрєлков-гіркін. Фото: Telegram
Стрєлков-гіркін. Фото: Telegram

"Якщо Росія почне зазнавати поразки у війні, українські війська підуть не тільки на Крим, вони підуть і на Ростов, і на Кубань, і скрізь, наскільки у них вистачить сил і можливостей", – заявив він.

Нагадаємо, що ситуація на фронті, економіка, голод і смерть Путіна: екстрасенс Макс Гордєєв зробив передбачення для України на Червень

Раніше повідомлялося, що в Україні можуть з'явитися нові супербеспилотники Grey Eagle

Також, сенат Ірландії принципово став на бік України не боячись Росії: ще одна перемога