Колишній ватажок бойовиків так званої "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін знову звернувся до путіна, і поскаржився на повний провал російського вторгнення в Україну.

Про це стало відомо завдяки його новому зверненню, під час спілкування з колишнім губернатором Псковської області Євгеном Михайловим, яке було опубліковано в мережі.

Він звинуватив у некомпетентності і зраді російське керівництво. Ті, за його словами, "не знали", що насправді відбувається в Україні, ось і зазнали краху на полі бою.

Бліцкриг росії в Україні провалився давним-давно, і він попросив Путіна показати того, хто в цьому винен. Тієї людини, яка давала неправдиві дані президенту про реальний стан справ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот

"Покажіть главу того, хто дав вам абсолютно неправдиву інформацію про ситуацію в Україні, завдяки якій ви про*Алі золоті дні, коли міг бути здійснений бліц-криг. Його ви не зробили саме тому, що у вас помилкове уявлення про оперативну обстановку в Україні. Голову покажіть! Одну хоча б. Ось з цього потрібно починати, з кадрів. Не почнете - війна буде програна", - сказав терорист.

До слова, сам Ігор Стрєлков-Гіркін звинувачує у всьому російського міністра оборони Сергія Шойгу в некомпетентності.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео

"У зраді у мене немає можливості звинуватити, але в ній я б запідозрив", – сказав він.

Це вже не перший раз чоловік висловлюється публічно стосовно ситуації, яка відбувається зараз в Україні. Він критикує російське військове і політичне керівництво, і закликає Кремль прийняти той факт, що Росія програла.

Нагадаємо, що астролог Анна Карпєєва розповіла, що Путін капітулює в 2023 році

Раніше повідомлялося, що експерт розповів, чому росіяни ніколи не стануть схожі на українців

Також, росіяни під Києвом вчинили ще один військовий злочин: вбили двох мирних жителів зі спини