Стало відомо про те, що російських депутатів криє не по-дитячому. Цього разу вони запропонували брати в полон західних чиновників, які відвідують Україну.

Таку думку вони озвучили під час чергового політичного ток-шоу, темою якого була Україна. Часом здається, що вони живуть на цій студії, і ніколи не залишають її, адже завжди знайдеться про що поговорити, і що вигадати.

На самому початку повномасштабної війни Росії проти України, депутат Держдуми Олег Морозов закликав деяких громадян рф не пускати в країну через іншу позицію. Також, тоді він пропонував провести денацифікацію Польщі.

Пропагандист, фото: скріншот з відео
Пропагандист, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Цього разу він знову відзначився, і запропонував викрасти і взяти в полон західних чиновників, які відвідують Україну.

Пропагандист РФ, Youtube
Пропагандист РФ, Youtube

"На якомусь етапі в дуже недалекому майбутньому поїде який-небудь військовий міністр натовської країни поспілкуватися з Зеленським на поїзді до Києва - і не доїде. А прокинеться в Москві", - заявив він.

Спочатку така ініціатива здивувала ведучих і глядачів, але пропагандист налаштований був вкрай серйозно. Він вважає, що це дійсно хороша ідея, яка зіграє їм на руку. Мабуть, росіяни живуть в якійсь паралельній Всесвіту.

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

На переконання Морозова, таким способом західних чиновників і політиків можуть визнати відповідальним за постачання зброї Києву. У той же час він заявив, що "не радить комусь із них прокинутися в Москві".

У приклад відразу ж привели міністрів оборони Великобританії Бена Уоллеса, а також США Ллойда Остіна.

Нагадаємо, що російський окупант зібрався влаштовувати бунт, якщо його не відпустять з війни в Україні: поскаржився батькові на умови

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов розповів, чи зможуть ЗСУ відбити нову атаку з боку Білорусі

Також, Михайло Подоляк про переговори і договори з рф