Головний пропагандист владімір соловйов "намалювався" у Маріуполі перед Металургічним комбінатом.

Фото закутаного в броню і каску пропагандиста з'явилося у телеграм-каналах. Разом з самопроголошеним ватажком на окупованих Луганщині та Донеччині Пушиліним, пропагандистський відморозок позує на прохідній колишнього "Заводу Ілліча".

Пропагандист. Фото: Youtube
Пропагандист. Фото: Youtube

На Пушиліну просто цивільний одяг, на пропагандистському викидні — військова форма, мабуть, треба для господаря більш достовірні та серйозні фотки.

Соловйов відомий своїми закидами у бік України, мабуть, таки проштрафився, раз господар відправив свого чорноротого пса у гарячу точку, адже за повідомленнями захисників України в Маріуполі досі неспокійно.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Пропагандист. Фото: Telegram
Пропагандист. Фото: Telegram

Нещодавно радник МВС Антон Геращенко розповів про зароблені на пропаганді кривавого путінського режиму доходи Соловйова. За його, Геращенка, даними на тому, що чорне лайно лилося з його рота на українців отримував на рік близько 12-15 мільйонів доларів.

"На брехні і одурманюванні російського народу та інших народів, які її слухали. Він придбав дві вілли на озері Комо – за 6 мільйонів євро, та за 3 мільйони євро, які зараз заарештовані італійським урядом і, думаю, що ці гроші повинні бути спрямовані на компенсацію збитків, завданих Росією Україні", - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, раніше ми писали, що київський ресторан повторив історичну ідею 1953 року та запропонував безкоштовне шампанське у день смерті путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти почали панікувати через прослушку СБУ, але від своїх слів не відмовляються.

Також "Знай.ua" писав, що пропагандисти у своїх шоу вже хочуть продавати награбоване закордон.