Війна продовжується і окупанти не перестають просовуватися вглиб України, але їх стримують бійці ЗСУ, загарбники напоролися на бойову групу К-2 54 ОМБр.

У мережі показали, як розвідка спрацювала на випередження та підірвала танк окупантів. Відео оприлюднили у телеграм-каналі Сухопутні війська ЗСУ. Бійці порадили краще дивитися "під ноги", бо таких сюрпризів на нашій землі рашистів чекає ще багато.

Вибух російської бронетехніки. Фото: Telegram
Вибух російської бронетехніки. Фото: Telegram

"Продовжуємо показувати мандри незваних "туристів", які блукають просторами в районі населених пунктів Мар'їнка та Красногорівка Донецької області. Їхали "туристи" на важкій машині по степовій дорозі де хлопці з розвідувальної групи К2 за допомогою ще одних славетних робітників встановили знаки, що забороняють рух транспортним засобам. Та за кермом був водій-невдаха й аж двічі наїхав на встановлений "поребрик""
, - прокоментували відео в К2 54 ОМБр.

Вибух російської бронетехніки. Фото: Telegram
Вибух російської бронетехніки. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Росіяни та їхні найманці несуть "руський мир" в українські міста та села, але воїни ЗСУ дають гідну відсіч, не лише новою сучасною технікою, але й мудрими рішеннями та сміливими вчинками українських воїнів-захисників.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олексій Арестович розповів, як спрацювала підвезена зброя з Заходу- "накриті" позиції ворога, та безжальні втрати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пенсіонерка з Донеччини про поранення під час влучання російського снаряда в дім та ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Верещук, яка досі займалася питанням обміну військовополонених повідомила, що віднині передала повноваження ГУР.