Поранена 82-річна пенсіонерка з Донеччини про своє поранення розповіла захисникам та військовим медикам, які надали необхідну допомогу.

Жінка розповіла, що знаходилася вдома з онуком, коли "бахкало". Коли перестало - вони вирішили перейти з прихистку і в цей момент в дім влучила ракета. Відео оприлюднили у телеграм-каналі Десантно-штурмових військ.

Поранена пенсіонерка. Фото: Telegram
Поранена пенсіонерка. Фото: Telegram

Донецька область. Постійні вибухи та звуки сирен. Майже безлюдні вулиці. Російські окупати ведуть варварські обстріли з різних артилерійських систем та ракетного озброєння. Левова частка снарядів розривається на подвір'ях мирних мешканців.

Жінка не знає, ні що влетіло, ні як, лиш відчула що по ногах потрапило і потекла кров. Військові медики 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ та інших складових сил оборони України щоденно рятують життя пораненим військовим та цивільним.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Військові медики. Фото: Telegram
Військові медики. Фото: Telegram

Пані Ліда розповіла, що онук довів бабусю до ліжка та став викликати допомогу. Зі сльозами на очах жінка розповіла, що постійно молиться за захисників України:

"А за Вас хлопці, ми молилися та просили всіх…"

Нагадаємо, раніше ми писали, що за даними Міноборони бої досягли максимальної інтенсивності, найважче на Сєвєродонецькому, Бахмутському та Курахівському напрямках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти відмовляються воювати з ЗСУ, і ледь не застрелили свого генерала.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ провели успішний наступ проти окупантів у Херсонській області, загарбники накивали п'ятами.