Олексій Арестович розповів, як спрацювала підвезена зброя з Заходу. Одразу видно результат, "накриті" позиції ворога, та безжальні втрати.

У своєму традиційному інтерв'ю з російським журналістом Фейгіним, радник Офісу президента Олексій Арестович розповів, скільки було "накрито" за останню добу, відколи ЗСУ отримали більш потужну зброю.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Накритий пункт під Ізюмом, Накритий вузол зв'язку в Лимані. Накрито дві колони - 40 одиниць техніки у Херсонській області. Накрито танки Т-62 на розвантаженні, що в Херсонській області"
, - зазначив Арестович.

Росіяни накопичують війська у Василівці Запорізької області. На думку експерта, існує ймовірність, що звідти вони намагатимуться наступати "на північ", тобто на Запоріжжя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олексій Арестович. Фото: Telegram
Олексій Арестович. Фото: Telegram

Олексій Арестович також зазначив, що після провалу бліцкригу, росія почала вибудовувати стратегію війни, де має значно більше досвіду.

"Тепер нам потрібно не лише перемогти війська на полі бою, а й перемагати в умах та серцях світових лідерів, людей, які приймають рішення у світі та їхніх виборців. Це велика та складна гра"
,- зазначив Радник ОП.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мобілізовані з так званих "Л/ДНР" влаштували перестрілку з солдатами рф у Луганську і Донецьку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", морпіх Владислав розповів про небувалий героїзм українських танкістів.

Також "Знай.ua" писав, що бої досягли максимальної інтенсивності, найважче на Сєвєродонецькому, Бахмутському та Курахівському напрямках повідомляє Міноборони.