Російський окупант, який зараз перебуває на війні в Україні, поскаржився на керівництво, і пообіцяв батькові виїхати додому при першій же можливості.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови російського військовослужбовця. Опублікували його на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. Там регулярно доповідає важливу інформацію про російське вторгнення.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Російський окупант говорить батькові про те, що втече з війни в Україні. А якщо потрібно буде, то і зовсім зробить бунт.

"Якщо знову почнуть умовляти. Там просто хлопці ... дзвонили їм. Говорили, що полк розформували. Посадили багатьох. Кого в комендатуру, кого в прокуратуру. Не вірте цим казкам взагалі. "Садіть" кажи i все", - каже батько російського солдата.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ніяких нових контрактів підписувати не потрібно, як говорить по телефону батько окупанта. Син при цьому запевнив батька, що розуміє це, і при першій же можливості втече.

"Так, я знаю, не хвилюйся. Мені воно не потрібно. Кажу, нічого не підпишу. Нікуди мене не повезуть. Повезуть-п**ди отримають. Сидітимуть. І буде у нього звання не "адмірал", А нижче мого. "Півень" на зоні буде " - розповідає окупант, який приїхав в Україну вбивати мирних громадян.

Нагадаємо, що російські війська вторглися на територію України 24 лютого. У цей день життя громадян змінилося раз і назавжди, вони були змушені покинути свій будинок, і шукати більш безпечне місце.

Нагадаємо, що техніка ворога відремонтована і вже у правильних кольорах буде служити в ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ЗСУ показали ефектне знищення ворожого БМП: окупанти дуже поспішали, і "встигли" розлетітися вщент

Також, Угорщина запевняє, що засуджує злочини Путіна не дивлячись на кривляння Орбана і дружбу з агресором