У мережі з'явився черговий доказ того, що російські окупанти бояться зіткнення з українськими військовими. Бунти серед ворожої армії стало поширеним явищем.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови Служби безпеки України. Докази цьому були опубліковані на Офіційних акаунтах відомства в соціальних мережах.

За новою інформацією, російські окупанти бояться вступати в бій з українськими захисниками. Цей доказ не новинка, однак, з кожним днем їх стає все більше. Бунти у ворожій армії почали набувати масового характеру.

Крім того, російське військове керівництво почало відправляти в Україну так званих "досвідчених карателів", серед яких і генерал Мурадов. Він відомий своєю жорстокістю після командування об'єднаним угрупованням сил Росії в Сирії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

З перехопленої розмови стає зрозуміло, що він влаштовує "показові суди", але це ситуацію кардинально не змінює.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"Ну, Мурадов, типу, приїхав, показовий суд влаштував. Тому що ніхто не хотів їхати вперед далі ... Ну, ротні не хотіли везти своїх пацанів на смерть. І самі хлопці були не готові. Він вчора ротних роз'є*ал, показово там... розділ, вони всі з кишень повыкладывали, зв'язав їм руки... в ПАЗики завантажив і відвезли", - розповідає окупант своєму батькові.

Але, після цього "відмовників" за підсумком відправляють додому.

Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube
Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube

Нагадаємо, що українські ЗСУ підбили черговий вертоліт, який сіяв на нашій землі розруху і смерть

Раніше повідомлялося, що окупанти після колосальних втрат в Україні почнуть відправляти в гарячі точки випускників училищ-ГУР МО

Також, російські окупанти самі збирають проти себе докази і розвіюють міфи про "бідних солдатиків"