В окупованому Мелітополі Запорізької області 70 російських військових, які дислокувалися в місті, розпочали бунт проти керівництва.

Про це повідомляють в телеграм-каналі Запорізької військової адміністрації.

За існуючою інформацією, незадоволені російські бійці заявили про відмову виконувати накази своїх начальників, а також брати участь у воєнних діях в Україні.

«Радимо окупантам: здавайтеся в полон, отримаєте шанс залишитися живими!», - зазначають в пресслужбі Запорізької ОВА.

Ще одну хорошу новину повідомили з Малинівки. Під час звільнення села запорізькі захисники змогли відібрати в орків танк Т-72Б3. Тепер російська техніка служитиме українській армії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також у ЗОВА додають, що загарбники не тільки обстрілюють інфраструктуру та будинки українців, а й намагаються дискредитувати ЗСУ, щоб прикрити власні злочини. Зокрема, в Пологах рашисти обстрілюють домівки мирних жителів та інші цивільні об’єкти, перед цим об’їжджаючи квартали міста з попередженнями про артобстріли нібито з боку Збройних сил України.

У відомстві наголошують, що українські військові, які обороняють Запоріжжя та область від окупантів, не несуть загрози мирним жителям:

«Тож офіційно повідомляю, що військовослужбовці, які тримають оборону на Запорізькому напрямку, бойових дій, які можуть нести загрозу життю та здоров’ю цивільному населенню в містах та селах, не проводили і не проводять», - цитують слова речника ЗОВА полковника Івана Арєф’єва в повідомленні.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", воїни ЗСУ продовжують зачистку по всіх фронтах.

Читайте також, як мер Мелітополя Іван Федоров після розмови із Зеленським вперше показався Україні.