Стало відомо про те, що бійці Росгрвардии з Краснодара відмовилися їхати в Україну повторно. Причиною стала не прокинулася совість і страх померти, а занадто низькі зарплати.

Про це передавало джерело в Головному управлінні федеральних військ Національної гвардії по Краснодарському краю.

Російські окупанти, які брали участь у війні проти України в лютому-березні відмовляються їхати назад воювати. Їх планувалося відправити повторно через брак особового складу, однак, вони просто подали рапорти.

Зарплати окупантів, фото: вільне джерело
Зарплати окупантів, фото: вільне джерело

Цю інформацію підтвердив і один з військовослужбовців. Росгвардійці незадоволені тим, що в підсумку вони отримали за два місяці війни, адже виплати виявилися значно нижчими, ніж розраховувалося.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Тільки днями прийшла виплата за другий місяць перебування там. І якщо за перший місяць заплатили 100 тисяч, то зараз – 50. Командування пояснило це падінням курсу долара-виплата розраховується з близько 50 доларів за день перебування, але проводиться в рублях за російським курсом", - пояснив співрозмовник.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Черговий доказ того, що Росія використовує людей просто як робочу силу, і навіть не може їх адекватно забезпечити. Мало того, що вони не виконують свої міжнародні зобов'язання, так ще й внутрішні. Якщо так піде і далі, то можуть початися масові заворушення, однак, знаючи росіян і їх вміння "протистояти" владі, все закінчиться, так і не розпочавшись.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що окупанти скаржаться, що йти в атаку в лісі значно складніше, з 60 росіян живими залишилося лише 7

Раніше повідомлялося, що в МВС придумали, як дозволити виїзд чоловікам призовного віку закордон

Також, Українцям розповіли про повторному наступі на Київ, чи наважаться російські війська знову зганьбитися