Російські окупанти масово скаржаться на своїх командирів, звинувачуючи їх у некомпетентності і боягузтві. Також загарбники не бажають більше воювати і хочуть скоріше покинути місце бойових дій. Про це стало відомо з чергового перехопленого дзвінка, який оприлюднило головне управління розвідки Міністерства оборони України в соцмережі facebook.

У черговому перехопленні телефонної розмови російський окупант, який знаходиться в окупованій території Харківської області розповів дружині, що реальна кількість жертв з їхнього боку набагато більше, ніж в офіційних зведеннях і заявив, що має намір скоріше покинути місце бойових дій.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Також він поскаржився на командирів, які ставлять нереальні завдання окупантам, через що їх ряди неабияк порідшали. За його словами з 800 осіб залишилося не більше 50.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Я приїду, все розповім. Тут стільки людей погубили. Командири жодного разу не воювали. Вони ставлять такі завдання ... нас вже немає майже. Можливо, 50 чоловік з 800. Треба вибиратися звідси. Тому що тут тільки один вихід - або 200-й, або 300 - й", - розповів окупант.

Раніше Знай писав, російські пропагандисти зняли сюжет про "взвод канібалів" з України: харчувалися тушонкою часів Другої світової війни.

Також ми писали, росіяни напали на українців у Роттердамі і розбили всі автомобілі, - радник мера Маріуполя Андрющенко.

Нагадаємо, Подоляк посміявся над розумовими здібностями росіян, які відмовилися від терміна "денацифікація": "Важко вимовляти".