Стало відомо про те, що російські військові ледь не застрелили свого генерала. Він змушував йти окупантів у наступ, а потім втік.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупантів. Опублікували його на офіційних сторінках Служби безпеки України в соціальних мережах, де регулярно публікують важливу інформацію про повномасштабне вторгнення росіян в Україну.

Російські окупанти все частіше почали відмовлятися йти в наступ, і готові навіть через це вбивати своїх генералів.

Ось так і сталося в Донецькій області. Контрактники Російської Федерації ледь не розстріляли генерала Валерія Солодчука разом з охороною, які приїхали для придушення бунту. Також, вони хотіли змусити тих, хто саботує накази, продовжити воювати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"У нас батарея практично вся в відмову пішла. Він почав стволом махати, стріляти: "Я, каже, вас завалю, якщо ви, нах*й, не поїдете туди!..." І все. Тут пацаненок: "Іди, каже, вали!". Їб*ть, він гранату, чеку висмикнув, каже: "Ну давай, застрели, каже, Мене! Разом, каже, підірвемося тут". Весь. Там і спецназівці на нас теж стволами тикати почали, ми на них стволами. Коротше, мало не перестрілялися всі нах*й. Він у свій бобик сів, поїхав", - розповідає чоловік своїй дружині.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Спочатку їх бригада прийшла на війну у складі понад 600 осіб, але, в результаті залишилася тільки третина. Всі інші поранені, або ж загинули. Давно пора зрозуміти, що їх тут ніхто не чекає, і потрібно їхати додому, поки не стало занадто пізно.

Нагадаємо, що в Лисичанську та його околицях бої не припиняються ні на хвилину з початку повномасштабного вторгнення рф, ЗСУ показали фото

Раніше повідомлялося, що підполковник Євген третій місяць бореться з окупантами під Ізюмом: думок про капітуляцію навіть не допускає

Також, бійці ЗСУ показали, як розгромили" лігво " російських окупантів: не залишили жодного шансу на порятунок