Стало відомо про нові спроби росіян дестабілізувати ситуацію в Бессарабському районі. Роблять все можливе, щоб люди страждали від їх провокацій.

З'явилася така інформація від заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексія Громова. Ця думка була озвучена під час брифінгу.

Російські окупанти не можуть дати спокійно жити людям. Їх всі ці роки вербували на те, що зло - це прекрасно. За такою методичкою вони і живуть.

Олексій Громов. Фото: YouTube
Олексій Громов. Фото: YouTube

Зараз це зло вийшло за межі Росії, і поширюється на мирні країни, включаючи Україну.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У Бессарабському районі Росія намагається дестабілізувати ситуацію. Ворог продовжує поширювати інформацію про замінування об'єктів державної інфраструктури та закладів у містах. З метою поширення паніки у жителів Придністров'я, Молдавської республіки, а також виправдати червоний рівень готовності військ. Але особливих успіхів серед населення немає", - сказав він.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Крім того, Олексій Громов додав, що на Сіверському напрямку ворожі війська роблять все можливе, щоб прикрити ділянку українсько-російського кордону в Брянській і Курській областях. Робиться це для того, щоб не дати можливість Збройним силам України перекинути наші війська на інші напрямки, однак, наші військові готові до всього.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

До слова, у прикордонних російських містах продовжили рівень підвищеної терористичної загрози до 8 червня цього року.

Нагадаємо, що окупант грабував квартиру українців і вирішив відобразити себе на Polaroid: фото проявилося пізніше

Раніше повідомлялося, що Україна посилила охорону північного кордону після чергової провокації окупантів: помилки не будуть повторені

Також, Олексій Арестович емоційно країнам, які пропонують "поділитися територіями"