Російські окупанти, які сидять при владі в незаконно анексованому Кримському півострові, хочуть скасувати англійську мову. Зупиняють розвиток громадян вже сьогодні.

Виступив з такою "інноваційною" ідеєю спікер Держдуми Криму Володимир Константинов.

На його думку, це марна трата часу, адже людина ніколи не побачить Лондон, або ж інші місця в світі, де може знадобиться знання англійської мови.

Крим, фото: скріншот з відео
Крим, фото: скріншот з відео

"Мови - спірне питання для мене, дуже спірне: навіщо нам сліпо йти шляхом англійської мови? Навіщо вчити те, що не треба, якщо людина не поїде ніколи в Лондон? Тупе слідування за чужою цивілізацією небезпечно. Ми робимо заручником - він буде говорити, що я знаю англійську, і мені цікаво, яка вона - Англія. Давайте вивчати свої мови, розвивати свої мови! Англійці воюють з нами тисячу років, а ми продовжуємо їх вивчати, витрачаємо гроші на вчителів – витрачаємо час - а потім на історію часу не вистачає"

- каже Володимир Константинов.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Держдума, фото: скріншот з відео
Держдума, фото: скріншот з відео

Мабуть, пропаганда занадто сильно зачепила його мозок, і він хоче зробити те ж саме і з іншими громадянами.

Росія вже забрала у населення свободу слова, базову цінність людства, а тепер хоче відібрати ще й можливість розвиватися.

Школа, освіта - фото nus.org.ua
Школа, освіта - фото nus.org.ua

Настане день, коли на півострові не залишиться жодної людини, яка б вірила словам росіян. Саме тоді буде ясно, що вони готові повернутися в рідну гавань - в Україну. Вся країна вірить і чекає, що станеться це зовсім скоро.

Нагадаємо, що російські окупанти почали здаватися в полон після погроз командування

Раніше повідомлялося, що бронетехніка, вантажівки і позашляховики: Литва готує Україні нову партію допомоги на 15,5 млн євро

Також, ЗСУ значно обмежили дії Чорноморського флоту: росіяни застрягли в глухому куті