Радник глави офісу президента України Олексій Арестович розповів про початок нового етапу війни, а також відзначив серйозну проблему України.

Про це він заявив під час традиційної вечірньої розмови з Марком Фейгіним, під час прямої трансляції на його YouTube-каналi. Вони обговорили ситуацію на фронті, і розповіли про серйозну помилку.

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

На думку Олексія Арестовича, в новому етапі війни спостерігається розкол українського суспільства. Вони втомилися від війни, а цього не можна допускати ні в якому разі.

В окремих питаннях українська армія почала програвати окупантам. Зокрема, мова йде про проблеми з накопиченням резервів.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ми програли російській армії за темпами. Вони накопичили резерви раніше, ніж ми. Ми відстаємо, що робить ситуацію на фронті вкрай важкою. Через це можливе повернення російської армії на північ нашої країни і посилення тиску по лінії Херсон-Запоріжжя", - вказав Арестович.

Український народ втомився від війни, це видно. Почалися масові претензії сторін один до одного. Іншими словами-розслабилися, а подібного розколу не можна допускати ні в якому разі, так як росіяни тільки і домагаються цього. Тепер народу треба давати якісь більш детальні пояснення, щоб заспокоїти їх істерію.

Олексій Арестович. Фото: Telegram
Олексій Арестович. Фото: Telegram

"Ця стадія настала, і вона була неминуча, але вона триватиме десь місяць, можливо півтора, поки не прийде західна допомога в тій кількості, яка дозволить стабілізувати ситуацію", - підсумував Арестович.

Потрібно вірити, що ми зможемо перемогти окупантів, незважаючи на те, що це тягнеться вкрай довго. Перемога буде за нами, але, коли це станеться-покаже лише час.

Нагадаємо, що українці масово почали повертатися додому з Європи: кількість людей у містах зростає

Раніше повідомлялося, що шахраї безсердечно оббирають сім'ї українських військових: у Генштабі ЗСУ розкрили схему обману

Також, російські окупанти почали здаватися в полон після загроз командування