Ще один путінський пропагандист вирішив "навішати локшини" на вуха російським телеглядачам. Щоб показати свою вірність "царю", почав погрожувати всьому світу.

Сталося це під час чергового ток-шоу на федеральному каналі, де замість проблем росіян вже восьмий рік обговорюють вторгнення в Україну, звинувачуючи у всьому Захід.

Зараз, коли російські окупанти прийняли рішення напасти на українські території повномасштабно, вони більш старанно обговорюють ситуацію. Звичайно ж, себе в цьому звинувачувати вони не хочуть.

"Росія не може програти. Вона не програє. Ні за жодних обставин Росія не програє, тому що нам не потрібен мир в якому немає Росії. Путін це не жартома сказав. Він це сказав серйозно, ось цього вони зрозуміти щиро, чесно не можуть " - говорить путінський пропагандист.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Він так люто виголошував цю промову, що часом здавалося, що до вибуху залишилося кілька миттєвостей. Мабуть, за цей ефір йому прийшов пристойний переклад на карту.

Після цього він намагався довести міжнародному експерту, які на Заході всі дурні, і як пощастило світу, що існує Росія. Пропагандист не хотів слухати, що Росію, ядерну державу, як вони люблять говорити, ніхто не намагається загнати в кут. Всі цивілізовані країни просто хочуть мирного життя, без побоювання, що в будь-який день Росія може напасти.

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

Наприкінці опублікованого ролика він закликав людей забути про території, які раніше належали Україні, мовляв її більше не буде в тому вигляді. Але, не хотілося б їх засмучувати, але незабаром Україна поверне собі своє, а Росії доведеться назавжди забути слово "цивілізація".

Нагадаємо, що в Україні загинув 63-річний генерал-майор ВПС Росії у відставці Канамат Боташев-ВВС

Раніше повідомлялося, що російські окупанти скаржаться на високі втрати і низькі зарплати: на будівництві платили більше

Також, в Туреччині висунули свої вимоги щодо членства Фінляндії та Швеції в НАТО: діють у власних інтересах