Російські окупанти своєю активністю почали вибивати кадрові резерви. Це грає Україні тільки на руку, і зовсім скоро все це відчують по новинах з фронту.

Про це заявив радник голови офісу президента України Олексій Арестович.

Олексій Арестович, скріншот з відео
Олексій Арестович, скріншот з відео

На деяких напрямках окупанти поводяться вкрай активно, і коли в Україну прибуде Допомога по ленд-лізу, і ЗСУ підуть у наступ, втрати росіян зростуть у кілька разів.

"Такими темпами вони можуть залишитися без кадрових військових з досвідом бойових дій, і через місяць, через два залишаться з чевекашниками, резервом, добровольцями і люмпен-пролетаріатом. Це не Бойові кадри і професійні війська. Якість різко впаде, це вже не цілком навіть буде. Ми думали, що вони розумні, але вони заради примарного тактичного успіху готові випалити кадровий резерв" - говорить Олексій Арестович про російських окупантів.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На сьогоднішній день вони сточують бригади приблизно до 20%, сточуючи кадрове ядро.

І коли українські захисники зможуть піти в наступ, росіяни будуть бігти далі, ніж бачить.

"І коли ми підемо в наступ, неважливо, це буде в липні або серпні, у них залишаться строковики. І все це відгукнеться через кілька місяців, коли Україна буде знову брати Сєвєродонецьк і Попасну" - підсумував чоловік.

Олексій Арестович, фото: Офіс президента
Олексій Арестович, фото: Офіс президента

Раніше в українській розвідці припускали, що переломний момент трапиться ближче до серпня, а ось активна фаза закінчиться до кінця року.

Нагадаємо, що Мелітопольські партизани в черговий раз "спотикнули" бронепоїзд

Раніше повідомлялося, що 3 місяці війни з Росією: як ЗСУ розгромили плани окупантів у пух і прах

Також, Олексій Арестович про те, як загарбники намагаються оточити Сєвєродонецьк з двох сторін