Стало відомо про те, що українська армія може бути готова до активного контрнаступу ближче до середини липня. Саме тоді у нас з'явиться шанс повернути контроль над усіма територіями.

Про це стало відомо завдяки новій заяві радника офісу президента України Олексія Арестовича.

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

За новими прогнозами чоловіки, які оновлюються кожні кілька тижнів, Україна, а зокрема Збройні сили будуть готові до активного контрнаступу, а саме до повернення наших територій назад під контроль країни, ближче до середини липня.

Карта бойових дій, фото: Міноборони СБ
Карта бойових дій, фото: Міноборони СБ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Трапиться це відразу після того, як ми отримаємо необхідну кількість важкого озброєння від наших партнерів.

"Перша серйозна зброя, думаю, приїде не раніше липня. Точніше, в серйозних кількостях. Треба правильно розуміти. Йти воно буде і раніше, але от як би. Не раніше липня", - заявив радник глави ОП.

ЗСУ, фото: скріншот з відео
ЗСУ, фото: скріншот з відео

Раніше чоловік зазначав, що російська армія за три місяці війни втратила близько третини армії. Все заради Попасної, Херсона, а також виходу на кордон Луганської області. На всіх інших ділянках, включаючи Київ і Харків, вони зазнали поразки. Ці битви були виграні, і зовсім скоро прийде час для звільнення інших територій. Ми обов'язково знову повернемо під контроль весь Донбас і Крим, але для цього нам потрібна допомога партнерів.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

"Я просто знаю, яка у нас там оборона, вони не пройдуть, їм не вистачить сил і засобів, як їх не кидай, цих нещасних резервістів, яких вони там закликають, підготували - кинули. Чотири дні підготовки. Ось і все. Це крах взагалі-то. А крах ми дополіруємо, коли перейдемо в контрнаступ. Тому вони можуть взяти ще два села. Це нічого не змінить. Тому ми все повернемо назад, додому, включаючи Крим і Донбас", - сказав Арестович.

Нагадаємо, що українські бійці вміло знищили склад з боєприпасами ворога, навівши артилерію точно на ціль: залишили лише жменьку попелу

Раніше повідомлялося, що Михайло Федоров показав, як у Росії реагують на смерть окупантів їхні близькі

Також, що окупанти рф почали погрожувати своїм дружинам, робитимуть все те, що в Україні