Стало відомо про те, що моряки Каспійської флотилії Російської Федерації відмовляються виконувати бойові завдання. Всьому виною аварійний стан, в якому знаходяться кораблі.

Введені проти Росії міжнародні санкції не дозволяють повноцінно обслуговувати і ремонтувати навігаційне обладнання, а також дизельне забезпечення бойових кораблів флотилії.

Крім того, для забезпечення плавучості деяких кораблів, у тому числі і носіїв крилатих ракет, окупанти встановлюють туди агрегати побутової техніки китайського виробництва, які купили втридорога.

Тепер для військових кожен вихід в море може стати останнім. Інакше кажучи, квиток в один кінець, на який вони особисто підписуються. Це не тільки призводить до масових втрат особового складу, а й до екологічної катастрофи в регіоні.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Ворожий флот, фото: скріншот з відео
Ворожий флот, фото: скріншот з відео

"Командування Каспійської флотилії, побоюючись перевірок і звинувачень у розкраданні виділених на закупівлю запасних частин коштів, дало розпорядження всіляко приховувати факти небоєздатності корабельного складу. Винних в результаті цієї інформації погрожують звинуватити в державній зраді і засудити до 15 років ув'язнення" - йдеться в повідомленні під постом.

До слова, моряки 106 бригади надводних кораблів Каспійської флотилії Південного військового округу Росії, відмовляються виконувати більшість бойових завдань. Вони бояться, що не зможуть повернутися назад на аварійному кораблі.

Каспійська флотилія, фото: cdn1
Каспійська флотилія, фото: cdn1

На даний момент вони хочуть написати таємний лист Путіну і Шойгу, в яких розкриють всі фінансові махінації командування.

Нагадаємо, що син Жириновського відмовився від батьківського прізвища, і змінив свої ініціали: ймовірно, санкції починають працювати

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський розповів про нові стратегічні завдання України

Також, війна-не тільки бої на фронті, а й турбота про цивільних: азовці допомагають проводити евакуацію