З'явився черговий доказ того, що російські військові створені не для того, щоб воювати, а щоб залякувати мирне населення.

Саме так прокоментував представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України причини скоєння злочинів російськими солдатами в Бучі та інших містечках поблизу Києва. Опубліковано коментар на порталі The New York Times.

Видання проводить в Україні розслідування низки злочинів, які російські окупанти вчинили під Києвом. Зокрема, йдеться про звірства в Бучі, які там творилися під час окупації військовими 64-ї окремої мотострілецької бригади Збройних сил Російської Федерації.

Буча після звільнення. Фото: скрін youtube
Буча після звільнення. Фото: скрін youtube

"Разом з представниками українських правоохоронних органів і свідків злочинів коментарю видав представник ГУР МО України, в якому він розповів про історію та особливості створення 64 омсбр, а також про передумови деградації особового складу російських військових формувань до рівня злочинців" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що близько місяця російські окупанти тримали в страху всю Київську область, після чого раптово прийняли рішення відступити. Через те, що вони не встигли приховати злочини, весь світ побачив всю сутність російської армії. Вони не вміють воювати за всіма правилами, а лише залякували і вбивали українців.

Буча. Фото: скрін youtube
Буча. Фото: скрін youtube

Ці війська були перегруповані на Донбас, де продовжили воювати, проте розвідка дізналася імена всіх тих, хто брав участь у цих злочинах, і вони обов'язково будуть покарані.

Нагадаємо ,що "денацифікацію" України здійснюють два угруповання російських неонацистів-німецька розвідка

Раніше повідомлялося, що різанина в Бучі: ЗМІ встановили особу ще одного російського ката, який розстрілює мирних жителів

Також, українець був музикантом, бізнесменом, а тепер на фронті зі зброєю захищає Батьківщину-історії, які не залишають байдужими.