Російські окупанти записують до лав морпіхів корабельних коків і начальників гальюнів з інших суден через брак особового складу.

Ворог зазнає великих втрат у війні з Україною. Ситуація настільки плачевна, що російським окупантам доводиться поповнювати особовий склад будь-якими кандидатами. Про це у своєму Telegram повідомив прессекретар Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"В орду морпіхів рашисти записують корабельних коків і начальників гальюнів з інших судів і підрозділів ЧФ - не вистачає особового складу", - сказав Братчук.

Сергій Братчук, скріншот з відео
Сергій Братчук, скріншот з відео

Варто відзначити, що кок - це кухар на судні, а гальюн - туалет.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Більш того, піхотинців, крім згубної сили українських бійців, чекає ще й чорноморський шторм, який якраз вчасно розбушувався.

Українські бійці в морі, фото з вільних джерел
Українські бійці в морі, фото з вільних джерел

Також Братчук поділився актуальною інформацією про ситуацію в Одеській області. Він запевнив, що ніч пройшла без обстрілів окупантів. Сили оборони виконують бойові завдання. Братчук надихнув своїх товаришів по службі і закликав усіх тримати лад, щоб разом дійти до довгоочікуваної перемоги над ворогом.

Нагадаємо, що окупанти в Маріуполі почали планувати наступний навчальний рік: підготували всього три "важливих" предмета

Як повідомляв Знай.uа, переодягнені актори в росії "виповзли" на сцену п'яні: подають "прекрасний" приклад дітям

Також портал Знай.uа писав, що росіяни почали мобілізацію серед громадян з різними групами інвалідності: "Дали тільки каски, ніяких бронежилетів"