Глава Міністерства закордонних справ розповів, як історія повинна вилікувати бажання європейців «зберегти обличчя» різним диктаторам, серед яких Путін.

Про це розповів Дмитро Кулеба під час ефіру Всеукраїнського телемарафону.

Зараз все частіше в мережі з'являються розмови стосовно того, як світові лідери пропонують Україні відмовитися від частини суверенітету, щоб зберегти обличчя Путіну. Спочатку осоромився французький президент, а потім в офісі президента розповіли, що він був не єдиним.

Дмитро Кулеба, фото: скріншот з відео
Дмитро Кулеба, фото: скріншот з відео

"Якщо брати не відпрацьовують російські контракти, а тих людей, які щиро вірять в такі ідеї, у них класичний синдром залежності від Росії. Це велика хвороба, вона дуже важка. В Європі цілі прошарки серед інтелігенції хворі на цю хворобу, і вилікує їх від цього тільки жорстока історія" - говорить Дмитро Кулеба.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Звичайно ж, країни це роблять у своїх інтересах, адже вони сильно залежать від співпраці з дивною-агресором, але, від цієї ідеології потрібно терміново відходити, поки не стало надто пізно.

Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube
Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube

Ті європейці, які вкрай стурбовані репутацією російського диктатора, будуть думати про це навіть після того, як російські війська почнуть знищувати їх співгромадян. Так бути не повинно, і війна в Україні повинна розкрити справжнє обличчя Путіна.

На самому початку повномасштабної війни багато хто робив прогноз, що Україна впаде через кілька днів, і столиця теж. Але, як бачимо, цього не сталося, і ЗСУ героїчно тримаються.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що українські воїни звільнили ще один важливий населений пункт на Харківщині: Генштаб ЗСУ

Раніше повідомлялося, що українські десантники знищили Сучасні безпілотники окупантів: ЗРК спрацювали на відмінно

Також, Путін боїться державного перевороту, тому досі не натиснув "червону" кнопку: політична еліта починає розуміти