З кожним днем з'являється все більше трагічних історій з заводу" Азовсталь " в Маріуполі. Багато поранених, а також загиблих українців, у яких було все життя попереду.

Цього разу мова пішли про Івана Штокало. Він був військовим медиком, і на жаль загинув від ворожої кулі на заводі "Азовсталь", поки намагався врятувати свого побратима. Страшна історія, яка ще раз довела підлу сутність росіян.

Військовий медик, фото: Ukraine Now
Військовий медик, фото: Ukraine Now

У 2014 році Іван був студентом медичного університету, і в той же рік прийняв для себе рішення стати частиною полку "Азов". Так і почався його шлях в якості військового медика. Неодноразово за ці 8 років йому доводилося рятувати бійців з районів, де велися запеклі бої.

У лютому, коли Росія зважилася почати повномасштабну війну проти України, Іван і секунди не сумнівався у своєму рішенні. Він був зі своєю бойовою сім'єю до кінця. Навіть коли найкращий друг загинув, чоловік не падав духом, і намагався помститися кожному російському окупанту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Маріуполь, "Азовсталь". Фото: Знай.uа
Маріуполь, "Азовсталь". Фото: Знай.uа

В останні хвилини свого життя Іван намагався врятувати свого побратима, але, було занадто пізно. Снайперська куля влучила в медика, і врятувати обох вже не вдалося.

Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram
Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram

Це справжні герої, які ризикують своїм життям, намагаючись врятувати інших. Їхні подвиги не забудуть ніколи, а головне, за всі смерті українців від рук російської армії піде помста.

Нагадаємо, що по одному кожні два дні: путінське вторгнення забрало життя 42 російських полковників

Раніше повідомлялося, що російські окупанти розпочали підготовку до курортного сезону на Арабатській стрілці: змушують підприємців працювати

Також, російські окупанти поскаржилися на партизан із Запоріжжя: довелося завчити фрази українською