Радник голови офісу президента України Михайло Подоляк розповів, чому не варто чекати припинення вогню найближчим часом. Має бути виконано головна умова.

Про це він заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої він є. Регулярно співробітник ОПУ висловлюється стосовно війни в країні.

Цього разу він зазначив, що припинення вогню не буде до тих пір, поки російська влада не накаже вивести війська з території України. Інакше, все це буде знову схоже на нові Мінські угоди, чого ні в якому разі не можна допустити.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Не пропонуйте нам припинення вогню-це неможливо без тотального виведення військ РФ. Українське суспільство не цікавить новий "Мінськ" і повернення війни через кілька років. Поки не готова повністю звільнити наші землі, наша переговорна платформа — зброя, санкції і гроші" - йдеться в повідомленні під постом.

Михайло Подоляк. Фото: Facebook
Михайло Подоляк. Фото: Facebook

До слова, переговори з Росією також були поставлені на паузу до того моменту, поки до окупантів не прийде усвідомлення, що війну пора закінчувати. Вони і так вже програли, тому, підписання мирної угоди лише справа часу.

При цьому, переговори відновляться за участю президента Володимира Зеленського, як зазначили в офісі президента України.

Нагадаємо, що російські окупанти розпочали підготовку до курортного сезону на Арабатській стрілці: змушують підприємців працювати

Раніше повідомлялося, що російські окупанти почали видавати перемоги ЗСУ за свої: трохи фотошопу, і провокація готова

ТАКОЖ, СБУ перехопили розмову "жадібного" окупанта: з жахом очікує постачання Західної зброї для ЗСУ