У мережі розповіли історію будинку ветерана Другої світової війни, який постраждав від російських окупантів. Вони знищили будівлю, в якій до 24 лютого практично 100 років панував мир і любов.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету, який опублікували на акаунті "Військове телебачення України" в соціальній мережі Facebook.

Примітно, що в ніч на 3 березня Михайло Шестопалов прокинувся від вибуху. Через тиждень після початку повномасштабної війни, окупанти знищили його будинок.

Побудував цю споруду ще його дідусь, який був ветераном Другої світової війни. Втім як і батько, який також пережив на собі всі ці емоції. Вони б були шоковані, якби дізналися, що російська армія напала на українські території, і творить військові злочини.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У будинку знаходилися ордени і медалі дідуся, батька, а також особисто Михайла. Вони були на парадній формі в шафі, і після вибуху від цього нічого не залишилося.

Знищений будинок ветерана, фото: скріншот з відео
Знищений будинок ветерана, фото: скріншот з відео

Сталося це в селі Копилів, що в бучанському районі. На початку вторгнення російські окупанти зайняли позиції на початку населеного пункту, і почали обстрілювати будинки місцевих жителів.

"Спочатку було здивування. Потім була лють, і питання "навіщо" і "за що" є досі. Я навіть не можу собі уявити, як би мій батько відреагував на це все" - розповідає Михайло.

Знищений будинок ветерана, фото: скріншот з відео
Знищений будинок ветерана, фото: скріншот з відео

Зараз же потрібно зробити все для того, щоб вигнати російських окупантів з наших земель, а головне, щоб це більше ніколи не повторилося. Це те, що неможливо буде пробачити.

Нагадаємо, що Лукашенко заборонив продаж і поширення романа Оруелла "1984" - був у білорусів серед топ-бестселерів

Раніше повідомлялося, що батько і син вирішили боротися з російськими окупантами разом: доглядають один за одним на фронті

Також, Історія українського героя, який боронив "Азовсталь" до останнього подиху