Стало відомо про те, що в підрозділах окупаційних військ Росії почало зростати незадоволення. Більше не хочуть воювати в Україні, так як побоюються за своє життя.

Про це стало відомо завдяки головному управлінню розвідки Міністерства оборони України. Новий докази поразки росіян з'явилися на Офіційних акаунтах відомства в соціальних мережах.

Зараз, російські окупанти все частіше почали відмовлятися від виконання наказів командування. Вони не хочуть проводити активні наступальні дії на території України. І ні, не тому що вважають це неправильним, а тому що просто побоюються за своє життя.

"За даними військової розвідки України, незважаючи на прихований саботаж, кілька підрозділів 70 гвардійського мотострілецького полку вже відкрито відмовилися брати участь у війні і зажадали повернути їх в місця постійної дислокації. Командири частин всіляко намагаються приховати факти непокори. Найбільш активних військовослужбовців, які вимагають повернення на територію Росії, сподіваючись на їх швидку загибель, відправили на найбільш небезпечну ділянку фронту " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Окупанти в Херсоні, фото: скріншот з відео
Окупанти в Херсоні, фото: скріншот з відео

Для того, щоб викрити і нейтралізувати ініціаторів відмови від участі у війні, командуванням було прийнято рішення наповнити підрозділи 70-го полку позаштатними агентами, які будуть "зливати" інформацію про настрої у взводі.

Окупанти, фото Антикор
Окупанти, фото Антикор

При цьому, не можна не відзначити того факту, що їм потрібно було думати про це набагато раніше. Зараз же, всіх військових злочинців, які брали участь у геноциді українського населення, буде притягнуто до відповідальності.

Російські окупанти, фото: YouTube
Російські окупанти, фото: YouTube

Нагадаємо, що День пам'яті жертв геноциду кримських татар - 18 травня: як окупанти працюють десятки років за однією методичкою

Раніше повідомлялося, що Путін знайшов собі нову жертву після України: поразка змусить повернутися до Грузії

Також, у Києві заявили про наміри повернути Крим у рідну гавань-без цього війна не закінчиться