Наші герої щодня обороняють наші з вами землі. Примітно, що схоплюють все на льоту, і освоюють військову справу за короткий термін.

Історію одного з таких розповіли на сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook, де регулярно розповідають про події, які відбуваються на фронті.

Капітан Зіновій Кутень постійно розповідає про те, що він не кадровий офіцер, який прийшов в армію з глибокого запасу. Але, при цьому, в ньому спостерігається бажання вивчити досконально військову справу, а також якомога якісніше виконати військовий обов'язок.

При цьому, як відзначають побратими, за формою бойового офіцера-артилериста видно "громадянську" інтелігентність, так як в минулому він Викладач музики.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Сорок років тому він відслужив в армії, але, абсолютно не планував пов'язувати своє життя з військовою справою і армією. Він пізніше здобув вищу освіту музичну, і почав викладати дітям. У 90-х почав власний бізнес, і створив власну транспортну компанію.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Після 50 років він планував спокійно дожити залишок життя, але, на долю його країни випала важка доля. Російські окупанти уявили з себе тут господарями, і довелося захищати рідні землі.

Зіновій був свідком вбивств своїх друзів на Майдані, тому після початку російської агресії відразу ж підключився у волонтерський рух. Пізніше, він вже був на фронті зі зброєю в руках.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Моя мотивація багатогранна. По-перше, після розстрілу Небесної Сотні на Інститутській, в моєму житті все докорінно змінилося. Другою причиною стала загибель молодих хлопців і на Майдані, і в АТО. Існує ще третя, не менш важлива причина-це мій єдиний, дорогий онук Діма. Хочу, щоб він виріс справжнім патріотом і захисником своєї Батьківщини, тому повинен бути для нього прикладом" - каже чоловік.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що засновник "Азова" звернувся до українців з проханням притримати всі "секрети та інсайди"

Раніше повідомлялося, що українцям розповіли про новітній російський безпілотник під назвою "Куб"

Також, три причини призупинення переговорного процесу: Михайло Подоляк розповів, чого слід очікувати