Всі українці знають, як мужньо воїни ЗСУ захищать Україну від путінської орди, яка посміла уявити, що зможе напасти на суверенну державу.

Дуже часто ми чуємо про чоловіків в армії, але не варто забувати, що наші найкрасивіші українки теж захищають державу. Однією з таких є Ангеліна, капітан медичної служби, начальник евакуаційного відділення. Про неї розповідають на офіційній сторінці ЗСУ у Facebook.

Дівчата в лавах ЗСУ. Фото: скріншот youtube
Дівчата в лавах ЗСУ. Фото: скріншот youtube

Син Ангеліни, напевно, ще не вміє молитися, бо Артуру тільки 2 рочки. Але він щодня по телефону кличе маму додому з війни.
"Такі моменти дуже важкі, скучила за сином страшенно, - зізнається Ангеліна. – Тому намагаюся, як тільки випадає можливість, телефонувати додому, аби почути його голосок, голос батьків, які про нього зараз піклуються, адже і я, і чоловік зараз на фронті".

Наслідки війни в Україні. Фото: скрін youtube
Наслідки війни в Україні. Фото: скрін youtube

Одного Богу відомо, чи Артур вибере шлях батьків і стане військовим медиком, хоча всі предмети зі свого іграшкового лікарського саквояжу вже зараз застосовує за призначенням. Але він точно пишатиметься батьками, які в найкривавіший в історії сучасної України час, ризикуючи власними життями, рятували життя побратимів.
Але що точно, так це те, що маленький Артур привітає матусю 8 травня з Днем Матері з тою сильною любов'ю, на яку здатне саме це янголятко.

ЗСУ, фото: скріншот з відео
ЗСУ, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що росіяни розбомбили школу у Білогорівці: 60 загиблих.

Також ми повідомляли, що українець до війни ставив п'єси в театрі, а тепер з колегами сидить в окопі: "Все злилося в "День бабака".