Українцям розповіли про найновіший російський безпілотник під назвою "Куб". Багато його ще називають вбивцею-камікадзе, тому краще до нього не наближатися.

Російське вторгнення в Україну принесло нам Бід на десятки років вперед. Ще ніхто не знає, скільки триватиме війна, однак, канцлер Німеччини Олаф Шольц вже зазначив, що на очищення країни від снарядів знадобиться не менше 100 років.

Російський безпілотник, фото: вільне джерело
Російський безпілотник, фото: вільне джерело

Окремої уваги вартий новий російський безпілотник "Куб", він вбивця-камікадзе. Підходити близько до нього категорично заборонено, і від його потужності померло вже кілька людей на Донбасі.

У даного безпілотника є всього три режими. У першому його можна навести на ціль, після чого він починає атакувати, і при контакті з жертвою вибухнути.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Безпілотник. Фото: Вечірній кур'єр
Безпілотник. Фото: Вечірній кур'єр
Безпілотник. Фото: Вечірній кур'єр

У другому випадку він може самоліквідуватися, ну, і третій, який є найнебезпечнішим. Він спускається на парашуті, лежить і чекає, поки до нього хтось підійде, після чого починає підриватися.

Якщо ви раптом побачили його посеред вулиці, потрібно бути вкрай обережними, і оповістити про цей пристрій рятувальників. Самостійно не можна підходити ні в якому разі.

Безпілотник, фото Twitter
Безпілотник, фото Twitter

Також, слід побоюватися і інших боєприпасів. При виявленні небезпечних і невідомих предметів найкраще оповістити ДСНС. Рятувальники вже почали знешкоджувати вибухонебезпечні предмети, які після себе окупанти залишили в передмісті Києва. Роботи тривають вже більше місяця, і скільки ще це триватиме-нікому невідомо.

Нагадаємо, що Росія погрожує тепер Фінляндії та Швеції "превентивним ударом"

Раніше повідомлялося, що Олександр Лукашенко намагається уникнути прямої участі у війні, проте Путін не дає спокою

Також, українські бійці вміло знищили склад з боєприпасами ворога, навівши зброю точно на ціль.