Стало відомо про те, що російські окупанти планують організувати туристичний сезон на Арабатській стрілці в Херсонській області.

Про це повідомляти уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова.

За попередньою інформацією, місцевих підприємців зараз змушують відкривати бази відпочинку, кафе, магазини, а також "створюють для них безпечні та комфортні умови". Саме так вони готуються до відкриття "туристичного" сезону на Арабатській стрілці, що в Херсонській області.

Арабатська стрілка, кадр з відео
Арабатська стрілка, кадр з відео

До слова, санаторії та бази відпочинку, які розташовані на території Кримського півострова, зараз повністю переповнені пораненими російськими військовими, і везуть їх туди з материкової частини країни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тому загарбники вирішили влаштувати собі відпочинок у курортних місцях тимчасово окупованої Херсонщини. Місцевих підприємців змушують відкривати бази відпочинку, кафе, магазини і створювати безпечні та комфортні умови для відпочиваючих", — зазначає вона.

Херсон, фото: скріншот з відео
Херсон, фото: скріншот з відео

Як відомо, Арабатська стрілка межує з тимчасово анексованим півостровом, і агресори його використовують як військову базу для нападу на материкову частину України.

Пляж, фото з Telegram-каналу
Пляж, фото з Telegram-каналу

При цьому, як саме вони хочуть відкривати курортний сезон-незрозуміло, адже в умовах війни це вкрай небезпечно, і постійно можуть прилетіти снаряди. Крім того, в самому морі може бути величезна кількість боєприпасів.

Нагадаємо, що СБУ перехопили розмову "жадібного" окупанта: з жахом очікує постачання Західної зброї для ЗСУ

Раніше повідомлялося, що українська "Стугна" завдала шкоди ворогові більш ніж на мільйон доларів

Також, росіяни вкрай перелякані за Білгород, до якого наближаються українські війська.