На Херсонському напрямку ЗСУ повернули повний контроль над 3 селами на захід від Снігурівки: Широке, Любине та Новопетрівка.

Щодня українські воїни відтісняють ворога, та повертають території під жовто-блакитний прапор. Снігурівка вже близько. На підході до Херсону, українські війська вдало контратакують. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube
Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube

В Генштабі ЗСУ повідомляють також, що на 62 добу збройної агресії проти України, на напрямках Херсон-Миколаїв та Херсон – Кривий Ріг окупанти проводить перегрупування військ.

Доповідають, що вороги закріплюються на місцевості, та посилюють угруповання ствольної та реактивної артилерії.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Просування ЗСУ на фронті. Фото: Telegram
Просування ЗСУ на фронті. Фото: Telegram

Кураїнським ЗСУ відомо, що окупанти продовжують накопичувати боєприпаси та ПММ.

"На тимчасово захопленій території Херсонської області, в селищі Велика Олександрівка, окупанти оголосили місцевому населенню про необхідність в термін до 28 квітня покинути населений пункт", - зазначають у повідомленні.

26 квітня росія завдала ударів по Одещину трьома ракетами: одна влучила в міст через Білгород-Дністровський лиман, друга впала неподалік, а третя — у воду. Постраждалих немає, рух транспорту через міст уже відновлений.

Нагадаємо, раніше СБУ поділилися доказами, як окупанти катують українських полонених.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка ЗСУ заявив, що ФСБ в росії блокують допомогу рашистської армії.

Також "Знай.ua" писав, що Арка "Дружби народів" у Києві знайшла нову назву, Кличко обрадував жителів столиці.