Російські пропагандистці ЗМІ не припиняють поширювати фейки про Україну. На одному з телеканалів показали сюжет, що життя в захопленому російськими окупантами Херсоні "поступово налагоджується".
Про це заявили в ефірі підконтрольного кремлю пропагандистського телеканалу "НТВ".
Так, під час блоку новин на телеканалі заявили, що життя захопленого військами рф українського Херсона "поступово налагоджується". Новину проілюстрували барвистими кадрами буденного міста.

Фейк пропагандистів, скріншот
Фейк пропагандистів, скріншот

Однак, варто відзначити, що ці кадри не мають ніякого відношення до українського Херсону, адже були зняли в Краснодарському Єйську. Це підтвердив автор відео, який впізнав в кадрах з так званого Херсона рідне місто, заявивши: "А я думав в Єйську живу, а це виявляється Херсон.

Український мітинг в Херсоні. Фото: Youtube
Український мітинг в Херсоні. Фото: Youtube

"Життя в Херсоні поступово після відходу "нацформувань" налагоджується. У парках гуляють мами з колясками, на майданчиках гуляють діти, працюють магазини, автозаправні станції, торгові ряди", — зазначив диктор новин.

Варто відзначити, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, після чого наказом президента Зеленського на всій території старни було введено воєнний стан.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще