Стрєлков-Гіркін визнав, що бійці ТРО в Харкові завдали російській армії навіть більшої шкоди, ніж ЗСУ.

Як відомо, на Харківському напрямку воїни ЗСУ та інші захисники України повністю вибили окупанта, та навіть доправили його назад за межі кордону. Сепаратист Стрєлков-Гіркін вирішив розповісти російським військовослужбовцям, як треба воювати.

"Стріляли з-за кутів, з вікон своїх і чужих квартир, з горищ. А російська армія заїхала без карт міста," - поскаржився він, розповідаючи, як ТРО розбила окупантів. Відео оприлюднили на харківському телеграм-каналі.

гіркін. Фото: Telegram
гіркін. Фото: Telegram

Також окупант пожурив генералів, та пояснив, що так не воюють.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Це добре, хто повернувся, хто вирвався. Так не воюють, розумієте?", - заявив "великий полководець" Гіркін, розв'язавший, останнім часом, язика.

Журналіст Денис Казанський вважає, що Гіркіну дозволяють критикувати армійських військових з однієї причини.

"Є така теорія, що у Кремлі є різні вежі, і спецслужби конкурують із армією. Це може пояснюватися саме так. Гіркін нападає саме на міністра оборони рф Шойгу — це його головна мета для критики. Він його підозрює і в державній зраді, і називає його поведінку злочинною, тому що вона призвела до великих втрат", - зазначає Казанський.

Нагадаємо, раніше російські окупанти продовжують здаватися в полон, не менше сотні танкістів за перші тижні війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський записав окреме відео захисникам України за відвойований кордон.

Також "Знай.ua" писав, що небезпечний камікадзе: ніколи не чіпайте таке, якщо побачите.