Володимир Зеленський записав відеозвернення спеціально для воїнів 127-ї бригади, які відтіснили окупантів та вийшли на державний кордон із росією

Зеленський звернувся до воїнів 127-ї бригади, які відтіснили окупантів у Харківській області та вийшли на державний кордон із РФ.

"Велика вам подяка! Від мене, від усієї моєї родини, від усіх українців. Безмежна подяка. Ви молодці! Все буде Україна", - сказав Зеленський.

Володимир Зеленський. Фото: Telegram
Володимир Зеленський. Фото: Telegram

Напередодні українські захисники заявили, що дійшли до межі розмежування з російською федерацією. Вони принесли з собою прикордонний стовпчик, щоб встановити на місці кордону.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відео з останніми метрами та встановленням прикордонного розмежувального стовпчика з тризубом та жовтоблакитними смужками було зняте для президента.

ТРО Харківщини. Фото: Telegram
ТРО Харківщини. Фото: Telegram

Також вони передали прикордонникам визначальний кордонний знак 910/1.

Раніше стало відомо, що за аналітикою від Американського Інституту вивчення війни (ISW) - російські військові, найімовірніше, вирішили повністю здати свої позиції навколо Харкова. Причина — успішний контрнаступ української армії та проблеми з підкріпленням російських підрозділів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Польща почала серйозно обговорювати демілітаризацію Калінінграда.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Резніков отримав нову інформацію від Пентагону про російське вторгнення, що розповів Шойгу американському колезі.

Також "Знай.ua" писав, що історія українського героя, який боронив "Азовсталь" до останнього подиху.