Фінський генерал вирішив відповісти в жорстокій формі на претензії росіян щодо вступу країни в НАТО. Він згадав розгром у 1939 році.

Свою думку військовий Гаміс Ставрідіс висловив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Після того, як Фінляндія офіційно підтвердила факт подачі заявки в НАТО, з російського боку різко посипалися погрози. Фінський генерал не став мовчати, і різко відреагував на це.

Фінський генерал, фото: скріншот
Фінський генерал, фото: скріншот

"Запрошуємо вас приєднатися до 200 тисяч росіян, які вже зариті в землю у Фінляндії на глибині декількох метрів після вашої останньої спроби в 1939 - му році", - написав генерал.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Генерал дав відсилання до часів Другої світової війни, коли уряд СРСР звинуватив Фінляндію в артилерійському обстрілі. Через десятиліття у них залишилися ті ж методички,і тепер їх головних ворогів.

ПРАПОРИ УКРАЇНИ І НАТО. ФОТО: МЗС УКРАЇНИ
ПРАПОРИ УКРАЇНИ І НАТО. ФОТО: МЗС УКРАЇНИ

Відповідальність за початок військових дій радянською стороною була повністю покладена на Фінляндію, але, причина ховалася в зовсім іншому. Сталіну не подобалося, що кордон знаходиться вкрай близько до Ленінграда.

Прапор НАТО. Фото: Youtube
Прапор НАТО. Фото: Youtube

Нагадаємо, що 15 травня президент Фінляндії Саулі Нііністе заявив про офіційну подачу заявки на членство в НАТО, і для країни це історичне рішення. Всі ці роки у неї був нейтральний статус, однак, після того як Росія вторглася в Україну, вони вирішили змінити позицію, і убезпечити себе від агресії з їхнього боку. Слідом за Фінляндією про вступ до НАТО заявила інша нейтральна держава Швеція.

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко намагається уникнути прямої участі у війні, проте Путін не дає спокою

Раніше повідомлялося, що історія українського героя, який боронив "Азовсталь" до останнього подиху

Також, ФСБ-шники намагаються дискредитувати новий рух в рф "Вільна Росія", і поширюють фейкові листівки