У столиці не виключають найгіршого сценарію у війні з Росією, адже Київ залишається головною ціллю ворога.

Про це заявив начальник штабу військової адміністрації Києва Сергій Корнійчук. Київ потрохи відновлюється до повоєнного стану, однак вважати, що війна завершилася зарано, з таким "сусідом" треба завжди бути напорготові.

З огляду на те, що столиця — це великий політичний та економічний центр, Київ завжди буде однією з головних стратегічних цілей противника, - впевнений Корнійчук. Тому, слід завжди це враховувати.

Київ, фото з 24 каналу
Київ, фото з 24 каналу

"Ми готуємося до гіршого сценарію — це повторний наступ", — зазначив він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Новий план оборони Києва враховує всі недоліки та прорахунки, допущені під час першої фази війни. Також аналізуються питання будівельних норм — зокрема, щодо необхідності зміцнення будинків, наявності укриттів із душовими, туалетами, автономною подачею води, обігріву, резервного електропостачання.

За словами Корнійчука, помилки, які були допущені опрацьовані, а й військовим та цивільним ставляться нові та складніші завдання. У цьому плані передбачені форми та способи дій військ, підготовка інфраструктури.

Нагадаємо, раніше Михайло Федоров показав, як у росії анінітрохи не горюють через долю їхніх знайомих у війні з Україною та спокійно реагують на смерть окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 14 травня всі харків'яни, та й українці отримали приємні новини про те, що ЗСУ пішли в контрнаступ на Ізюмському напрямку.

Також "Знай.ua" писав, що російські пропагандисти роблять ролики "про успіхи" окупантської армії.