У столиці не виключають найгіршого сценарію у війні з Росією, адже Київ залишається головною ціллю ворога.

Про це заявив начальник штабу військової адміністрації Києва Сергій Корнійчук. Київ потрохи відновлюється до повоєнного стану, однак вважати, що війна завершилася зарано, з таким "сусідом" треба завжди бути напорготові.

З огляду на те, що столиця — це великий політичний та економічний центр, Київ завжди буде однією з головних стратегічних цілей противника, - впевнений Корнійчук. Тому, слід завжди це враховувати.

Київ, фото з 24 каналу
Київ, фото з 24 каналу

"Ми готуємося до гіршого сценарію — це повторний наступ", — зазначив він.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Новий план оборони Києва враховує всі недоліки та прорахунки, допущені під час першої фази війни. Також аналізуються питання будівельних норм — зокрема, щодо необхідності зміцнення будинків, наявності укриттів із душовими, туалетами, автономною подачею води, обігріву, резервного електропостачання.

За словами Корнійчука, помилки, які були допущені опрацьовані, а й військовим та цивільним ставляться нові та складніші завдання. У цьому плані передбачені форми та способи дій військ, підготовка інфраструктури.

Нагадаємо, раніше Михайло Федоров показав, як у росії анінітрохи не горюють через долю їхніх знайомих у війні з Україною та спокійно реагують на смерть окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 14 травня всі харків'яни, та й українці отримали приємні новини про те, що ЗСУ пішли в контрнаступ на Ізюмському напрямку.

Також "Знай.ua" писав, що російські пропагандисти роблять ролики "про успіхи" окупантської армії.