Весь світ знає, як російські пропагандисти люблять поширювати брехливу інформацію серед своїх громадян. Тут зібрана добірка найпоширеніших фейків, які були озвучені росіянами.

Цією новиною поділились у Центрі протидії дезінформації при РНБО України в соціальних мережах.

Щодня росіяни намагаються поширити дезінформацію про своє вторгнення на територію України.

Наприклад, однією з маніпуляцій була заява про те, що постійний представник рф при ЄС заявив, що якби "російські війська взяли за зразок США та інші західні країни, на даний момент вони пройшлися б паровим катком по Україні вже кілька разів, але таких намірів ніколи не було, і у Росії не було планів захопити території України". Наочний приклад того, як пропагандисти нахабно брешуть про стан справ у світі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Також, вони продовжують вести агресивну інформаційну кампанію з дискредитації українських біженців. Не так давно пропагандисти почали публікувати матеріали про те, що"у Варшаві українські біженці до смерті забили поляка". Але, при цьому в польському інформаційному полі такі матеріали відсутні.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Ну, і у фіналі поговоримо про дезінформацію від окупантів. На офіційних ресурсах Міністерства оборони рф відзначають, що всі новини про поразку російського корабля "Всеволод Бобров" є фейком. Хоча, прямі докази говорять зовсім про зворотне.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що ЗСУ спалили найсучасніший Російський танк Т-90М "прорив", яким керували " біатлоністи — - розстрілював мирних жителів

Раніше повідомлялося, що Олександр Невзоров розповів про базові цінності, які Путін відібрав у росіян

Також, годував і розхвалював окупантів — на Сумщині СБУ затримала нардепа "Нашого краю" за підозрою в держзраді