В Україні зберігається загроза ударів крилатими ракетами з Чорного моря, тому жителям потрібно бути найближчим часом вкрай тривалими. Ні в якому разі не ігнорувати тривоги.

Про це стало відомо завдяки представнику Міністерства оборони України, Олександру Мотузянику. Він під час брифінгу детально розповів про реальний стан справ на фронті.

За словами співробітника відомства, існує висока загроза з боку Росії ракетних обстрілів, тому, потрібно уважно стежити за повітряними тривогами, і шукати безпечне укриття.

Міноборони України, фото: вільне джерело
Міноборони України, фото: вільне джерело

"Триває зберігатися загроза нанесення військовими силами рф ракетних ударів крилатими ракетами морського базування з акваторії Чорного моря по військових і цивільних об'єктах України", - розповів Мотузяник.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наші захисники Збройних сил України продовжують на фронті відвойовувати наші землі, боронити наші моря, а також захищати наших людей. Зовсім скоро Росії доведеться покинути наші території, так як вони будуть не в змозі нас подолати.

Міноборони, військові - фото Міністерство оборони України
Міноборони, військові - фото Міністерство оборони України

Практично за три місяці війни їм не вдалося здійснити свої плани, і в поточних реаліях це зробити вже неможливо. Українська армія завдяки підтримці партнерів сильно озброєна, і поставки озброєння тривають. Якщо так піде і далі, то найближчим часом ми зможемо звільнити наші території, і повернутися до мирного життя, якого Україна не бачила з кінця 2013 року. Залишилося лише трохи почекати.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що окупанти влаштовують масові бунти, аби не вступати в бої: на перевиховання відправляють "досвідчених карателів"

Раніше повідомлялося, що Тракторні війська України продовжують поповнювати технікою ЗСУ

Також, експерт назвав Світлану Тихановскую непорозумінням, але порадив використовувати її як політика