Відомий російський опозиційний журналіст Олександр Невзоров, який виступає проти Путіна і війни в Україні, вирішив розповісти про речі, яку відібрав диктатор у народу.

Про це він розповів під час свого інтерв'ю з Марком Фейгіним, яке було опубліковано на його YouTube-каналi.

Олександр Невзоров з самого початку засудив війну в Україні, і заявив, що це одна з найбільших помилок російського уряду. Зараз він відібрав у своїх громадян саму базову цінність, а саме - свободу слова.

"Точно так само як полетіли перші ракети і бомби на Київ, точно так само полетіли ці іржаві ракети громити редакції, знищувати головредів, знищувати всяку свободу слова. І 99%, та майже 100% російських журналістів здалися без бою, редакції слухняно закривалися, ніякого опору не було надано, хоча на боці журналістики був закон і Конституція", - підкреслив Невзоров.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Олександр Невзоров, фото: скріншот з відео
Олександр Невзоров, фото: скріншот з відео

Навіть відсутність критичного мислення не виправдовує росіян, які відкрито підтримують війну. Навіть якщо вони не знають всієї історії, і вірять у всі фейки російських чиновників, це не привід підтримувати війну в Україні. І будь-яку війну в принципі. У 21 столітті все повинно вирішуватися шляхом дипломатії.

А ось для журналістів, які продовжують забезпечувати підтримку режиму Кремля, заготовлені місця не тільки в судах, але і в пеклі, куди вони безумовно потраплять, якщо ж не одумаються, і не почнуть вірити фактам.

Нагадаємо, що глава МВС Денис Монастирський висловився про зняття комендантської години

Раніше повідомлялося, що улюблений "заспокоювач" українців Олексій Арестович захоплений героїчним протистоянням ЗСУ

Також, годував і розхвалював окупантів — на Сумщині СБУ затримала нардепа "Нашого краю" за підозрою в держзраді