Стало відомо про те, що Папа Римський продовжує стояти на боці добра, і допомагає Україні всілякими способами. Цього разу він зустрівся з дружинами бійців заводу"Азовсталь".

Про це повідомляє Corriere della Sera.

У середу, 11 травня, в італійському Римі відбулася зустріч з двома українками. Їхні чоловіки героїчно борються з російськими окупантами на заводі "Азовсталь", що в Маріуполі.

Деякий час тому Катерина і Юлія написали понтифіку про те, що їхні чоловіки зараз оточені в Маріуполі, і вони мріють побачити їх знову. Кожен день вони моляться про те, щоб ті повернулися живими.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Звернення дійшло до Папи Римського, і він запросив двох жінок на зустріч до Риму.

"Сподіваємося, що ця зустріч дасть нам шанс врятувати їм життя", - сказали вони перед зустріччю.

Про що саме вони говорили під час зустрічі - невідомо, але надія на те, що Папа Римський допоможе сприяти тому, щоб війна закінчилася найближчим часом - не згасає.

"Чоловік написав мені день тому, що навіть вода в техніці закінчується, і попросив пошукати статтю про те, як прожити без води якомога довше. Боюся втратити, звичайно, але ще й злюся, тому що нічого не можу зробити, це жахливо, що відбувається на "Азовсталі" схоже на реаліті-шоу і нам ніхто не допомагає, тому ми сподіваємося на тата, він наша остання надія", - цитує Юлію Федосюк газета Corriere della Sera.

Папа Римський
Папа Римський

Папа Римський за два з половиною місяці війни неодноразово висловлювався стосовно війни в Україні, і висловлює надію, що це закінчиться незабаром. У 21 столітті все повинно вирішуватися дипломатичним шляхом, а не війнами.

Папа Римський Франциск, фото: скріншот з відео
Папа Римський Франциск, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що українські землі поступово стають чистішими окупантів-звільняють і відновлюють роботу інфраструктури

Раніше повідомлялося, що ЗСУ перетворили у купу металобрухту черговий вертоліт рф

Також, відомий російський опозиціонер Михайло Ходорковський зробив прогноз про закінчення війни в Україні